torsdag 25. februar 2010

Neste uke braker det løs!

Neste uke er vi gang med intens jobbing:
Mandag kommer Svevestøv og Lise Olden på besøk til koret Bel Canto for øvelse.

Onsdag og torsdag møtes bandet for første gang til preproduksjon i Melhus kulturhus. Det blir spennende når disse musikerne møtes: Steinar Krogstad (trommer), Morten Skaget (bass), Rune Melvær (gitar), Jo Ranheim (gitar), Ketil Hustad (keyboards), Marit Aspaas (cello), Ann Helen Stamnsve (fiolin), Gunnhild Bagøien (vokal) og Lise Olden (vokal).

Premieren blir på Ørland Kultursenter fredag neste uke. VI GLEDER OSS!

tirsdag 9. februar 2010

Bra stemning på korøvelser!

Denne uka besøker vi Leinstrand Songlag og Sangkoret Tormod. I forrige uke var vi på Svorkmo sammen med Cantilena og dirigent Hilde Gjermundsen (bildet). God stemning hele veien. Utrolig flott å høre musikken vår i korformat!

Avisa Sør-Trøndelag og journalist/fotograf Ida Kroksæther skrev dette om øvelsen på Svorkmo:

"Salmene ut –
popen inn

Cantilena viser nye sider av seg selv i vår. 6. mars ikler de seg popens drakt på Orkanger.
– Dette var sterkt.
Ketil Hustad må ta seg en pust i bakken. Han er musikalsk leder for turneen hvor solistene Lise Olden og Gunnhild Bagøien reiser Trøndelag rundt med musikk skrevet for anledningen. Det er første Hustad hører sangen fremført av Cantilena. Hittil har han kun hørt det for seg i sitt eget hode.
– De er så flinke, det låter som ei kule, sier en imponert Hustad. Det var et brennende ønske om samspill på tvers av kommunegrenser som gjorde at popartisten Olden, med Bagøien og Hustad fra popbandet Svevestøv (...)
En ekstra giv
Selv om kirkemusikk vanligvis står i sentrum på Cantilenas øvinger, tok koret utfordringen på strak arm, og imponerte de tre som inviterte seg selv til Svorkmo onsdag.
– De har lagt lista ved å bestemme sangene, og vi er et kor som ikke gir ved «bra nok». Vi vil gi det lille ekstra. Det gir også en ekstra giv og litt mer kjøtt på beina når de kommer og øver med oss, sier Sætren Bjørkhaug."
Hele artikkelen kan du lese i Avisa Sør-Trøndelag lørdag 6. febr. Kan kjøpes via www.buyandread.no